Answering machines

THESE ARE ACTUAL ANSWERING MACHINE MESSAGES RECORDED

1. My wife and I can’t come to the phone right now, but if you’ll
leave your name and number, we’ll get back to you as soon as we’re finished.

2. A is for academics, B is for beer. One of those reasons is why
we’re not here. So, leave a message.

3. Hi. This is John: If you are the phone company, I already sent
the money. If you are my parents, please send money. If you are
my financial aid institution, you didn’t lend me enough money. If you
are my friends, you owe me money. If you are a female, don’t worry, I
have plenty of money.

4. Hi. Now you say something.

5. Hi, I’m not home right now, but my answering machine is, so you
can talk to it instead. Wait for the beep.

6. Hello. I am David’s answering machine. What are you?

7. Hello! If you leave a message, I’ll call you soon. If you leave a
“sexy” message, I’ll call sooner!

8. Hi! John’s answering machine is broken. This is his
refrigerator. Please speak very slowly, and I’ll stick your message
to myself with one of these magnets.

9. Hello, you are talking to a machine. I am capable of receiving
messages. My owners do not need siding, windows or a hot tub, and
their carpets are clean. They give to charity through their office
and do not need their picture taken. If you’re still with me, leave
your name and number and they will get back to you.

10. This is not an answering machine – this is a telepathic
thought-recording device. After the tone, think about your
name, your number and your reason for calling, and I’ll think
about returning your call.

11. Hi. I’m probably home, I’m just avoiding someone I don’t like.
Leave me a message, and if I don’t call back, it’s you.

12. Hi, this is George. I’m sorry I can’t answer the phone right now.
Leave a message and then wait by your phone until I call you back.

13. If you are a burglar, then we’re probably at home cleaning our
weapons right now and can’t come to the phone. Otherwise, we probably
aren’t home and it’s safe to leave a message.

14. Please leave a message. However, you have the right to remain
silent. Everything you say will be recorded and will be used by us.

15. Hello, you’ve reached Jim and Sonya. We can’t pick up the phone
right now, because we’re doing something we really enjoy. Sonya likes
doing it up and down, and I like doing it left to right… real
slowly. So leave a message, and when we’re done brushing our teeth we’ll get back to
you.

Advertisements

Funny Answer Papers


5 Deadly Terms used by woman

  1. FINE : This is the word women use to end an argument when she knows she is RIGHT & YOU need to SHUT UP.
  2. NOTHING : means SOMETHING & you need to be worried.
  3. GO AHEAD : this is a dare, not permission , DO NOT DO IT.
  4. WHATEVER : A woman’s way of saying SCREW YOU.
  5. THAT’S OK : She is thinking long & hard on HOW & WHEN you will pay for your mistake.

Visiting Mukesh Ambani

Once when visiting ‘Antillia’, Nita Bhabhi approached and asked me ……

1- Question : What would you like to have for a drink, fruit juice, soda, tea , hot chocolate, cappuccino, frappuccino or coffee?
Answer : Tea please, Bhabhi.

2- Question : Ceylon tea, Indian tea, herbal tea, bush tea, honey bush tea, iced tea or green tea ?
Answer : Ceylon tea please

3- Question : How would you like it? black or white?
Answer : White

4- Question : Milk or fresh cream?
Answer : With milk

5- Question : Powdered milk or fresh milk ?
Answer : Aah, fresh .

6- Question : Goat’s milk or cow’s milk?
Answer : cow’s milk, Bhabhi .

7- Question : Freezeland cow or Afrikaner cow?
Answer : umm , think I’ll just take it black

8- Question : would you like it with a sweetener, sugar or honey or without ?
Answer : with sugar

9- Question : beet sugar or cane sugar ?
Answer : cane sugar

10- Question : white, brown or yellow sugar?
Answer : Oh ya , forget about the tea , just give me a glass of water instead .

11- Question : mineral water , tap water or distilled water?
Answer : mineral water

12- Question : flavoured or non-flavoured?
Answer : I think I’ll just die of thirst !

13- Question : How do you choose to die ?
Answer :  By being our Shareholder or our Authorised Dealer?

This is why I don’t like visiting Mukesh Ambani