Visiting Mukesh Ambani

Once when visiting ‘Antillia’, Nita Bhabhi approached and asked me ……

1- Question : What would you like to have for a drink, fruit juice, soda, tea , hot chocolate, cappuccino, frappuccino or coffee?
Answer : Tea please, Bhabhi.

2- Question : Ceylon tea, Indian tea, herbal tea, bush tea, honey bush tea, iced tea or green tea ?
Answer : Ceylon tea please

3- Question : How would you like it? black or white?
Answer : White

4- Question : Milk or fresh cream?
Answer : With milk

5- Question : Powdered milk or fresh milk ?
Answer : Aah, fresh .

6- Question : Goat’s milk or cow’s milk?
Answer : cow’s milk, Bhabhi .

7- Question : Freezeland cow or Afrikaner cow?
Answer : umm , think I’ll just take it black

8- Question : would you like it with a sweetener, sugar or honey or without ?
Answer : with sugar

9- Question : beet sugar or cane sugar ?
Answer : cane sugar

10- Question : white, brown or yellow sugar?
Answer : Oh ya , forget about the tea , just give me a glass of water instead .

11- Question : mineral water , tap water or distilled water?
Answer : mineral water

12- Question : flavoured or non-flavoured?
Answer : I think I’ll just die of thirst !

13- Question : How do you choose to die ?
Answer :  By being our Shareholder or our Authorised Dealer?

This is why I don’t like visiting Mukesh Ambani 

Advertisements